Website-uri si aplicatii web

Etapele realizarii unui website
sau aplicatie web.

1. Briefing

2. Plan de actiune

3. Programarea

4. Livrarea

Iti propunem o intalnire degajata, in cadrul careia sa discutam pe larg care sunt nevoile tale. De obicei, acest pas consta in a pune pe hartie nevoi, asteptari, termene limita, previziuni si bugete. Intotdeauna vom veni in intampinarea ta cu solutii pertinente si de natura depaseasca asteptarile.
In termen de 24 de ore de la prima noastra intalnire, revenim catre tine cu propuneri concrete ale unui plan de actiune menit sa atinga obiectivele setate la primul pas. In alte 24 de ore asteptam confirmarea ta si suntem gata sa trecem la urmatoarea etapa.
Din momentul stabilirii formei si a structurii functionale, urmeaza etapa de dezvoltare care consta in modificari si adaptari de design, adaugarea de functionalitati conform specificatiilor tehnice, adaugare de continut pe paginile site-ului (text, imagini, video, etc.) etc
Livram website-ul 100% functional indiferent de dispozitivul folosit pentru accesare (desktop, mobil, tableta) si iti oferim o saptamana perioada de testare si identificare modificari suplimentare. Ne asiguram ca toate modificarile sunt executate in cel mai scurt timp si iti livram proiectul final.

OPTIMIZARE SEO [ON PAGE]

Website-ul tau va fi predat cu modul SEO instalat (meta tags si meta description pentru fiecare pagina si optimizare fisiere pentru o viteza optima de incarcare). Indexam website-ul tau in Google Search Console pentru a fi afisat in rezultatele cautarilor potentialilor tai clienti.

OPTIMIZARE MOBIL

Peste 50% din utilizatori cauta informatii pe mobil. Este impetuos necesar ca website-ul tau sa fie perfect functional atunci cand este accesat pe mobil. Analizam experienta utilizatorilor in website din toate dispozitivele de acces si ne asiguram ca este complet functional inainte de livrare!

INTEGRARE SOCIAL MEDIA

Daca afacerea ta este prezenta in Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google+, sau orice alta pagina de socializare) ne asiguram ca website-ul face direct legatura cu fiecare profil in parte. Utilizatorii au acces facil din website in Social Media, pe conturile tale.

17000 +

ORE LUCRATE DIN 2015

3,855,585 +

LINII DE COD SCRISE

45 +

CLIENTI MULTUMITI

50 =

PROIECTE FINALIZATE

6

ANI DE EXPERIENTA